Top 10 Bedste VPNer for USA 2020

Bedst til:
Best VPNNordVPN, ExpressVPN, CyberGhost VPN, Trust.Zone, VyprVPN, IPVanish VPN & TorGuard Anonymous VPN
HURTIGSTE VPN
KARAKTER BEDØMMELSE
FIND UD AF MERE
BEDSTE VÆRDI
FOR PENGENE
KARAKTER BEDØMMELSE
FIND UD AF MERE
KARAKTER BEDØMMELSE
FIND UD AF MERE
KARAKTER BEDØMMELSE
FIND UD AF MERE
KARAKTER BEDØMMELSE
FIND UD AF MERE
KARAKTER BEDØMMELSE
FIND UD AF MERE
KARAKTER BEDØMMELSE
FIND UD AF MERE
Ægte brugerbedømmelser
Omar G:
ExpressVPN
Fremragende, hurtig VPN

Efter at have gennemført omfattende undersøgelser om den bedste VPN for mig (hurtig, mange servere, Netflix låses op, nem at bruge, linux/iOS/Android >>>

Efter at have gennemført omfattende undersøgelser om den bedste VPN for mig (hurtig, mange servere, Netflix låses op, nem at bruge, linux/iOS/Android support) så valgte jeg ExpressVPN, og fik årsabonnement. Hold da op, hvor er jeg glad for den beslutning! Det er en fremragende VPN. Efter 3 måneder er jeg ekstremt tilfreds, og har endda anbefalet den til andre. Nævnte jeg at de har en god kundeservice? Den bedste VPN, uden diskussion!<<<

Besøg ExpressVPN >
Vernon:
NordVPN
Den øgede min forbindelse.

NordVPN fungerer perfekt, faktisk øgede den endda min forbindelse. Med deres funktion Cybersec, så loader sider hurtigere >>>

NordVPN fungerer perfekt, faktisk øgede den endda min forbindelse. Med deres funktion Cybersec, så loader sider hurtigere end uden, og jeg kunne nå alt amerikansk Netflix-indhold, uanset hvor jeg er. Fortsæt det gode arbejde NordVPN!<<<

Besøg NordVPN >
Luke Tepeng:
CyberGhost VPN
Jeg vil aldrig bruge nogen anden VPN igen, efter jeg fandt CG…

Første gang jeg brugte Cyberghost, da jeg fik en kuponkode gratis til et år, men det er begrænset. Jeg får kun nogle få lande, men det var godt >>>

Første gang jeg brugte Cyberghost, da jeg fik en kuponkode gratis til et år, men det er begrænset. Jeg får kun nogle få lande, men det var godt nok til mig, jeg ville bare teste hvor godt cyberghost fungerede. Og hvad kan jeg sige? Jeg kan lide det…Hvorfor? 1. Nemt at installere 2. Nemt at finde rundt. 3. Masser af lande jeg kan vælge imellem (jeg tegnede abonnement på premium pakken) 4. nemt at ændre land til det jeg vil. Og mange flere funktioner inde i CG, som du selv kan teste. Jeg har brugt nogle få VPN tidligere (mere end 5) men jeg foretrækker CG, selvom nogle anmeldelser ikke noterer Cyberghost som den bedste VPN, for mig er Cyberghost den bedste VPN lige nu.<<<

Besøg CyberGhost VPN >
BEDSTE 3 KUPONER
1
77%
VIS >
2
49%
VIS >
3
54%
VIS >
Ansvarsfraskrivelse

Ærlighed og gennemsigtighed er to kerneværdier for vpnMentor. VPN firmaer kan ikke betale for at ændre eller slette anmeldelser. Når læsere vælger at købe en vpn-service, tjener vi sommetider filial komissioner som støtter vores arbejde.

vpnMentor er ikke en VPN-udbyder og bifalder ikke brugen af VPN’er til ulovlige formål. Brugere bør sikre sig at de overholder alle gældende love og servicevilkår.

En kort beskrivelse om VPN

Hvis du aldrig har hørt om VPN før, så er dette afsnit obligatorisk læsning. Selvom du kan finde disse oplysninger på Wikipedia, vil vi gerne spare dig ulejligheden ved at opsummere. Et Virtuelt Privat Netværk (VPN) er en server, som du forbinder dig til for at omdirigere dine internetaktiviteter. Denne server kan fuldstændig maskere din IP og få det til at se ud som, du befinder dig et andet sted. Konceptet VPN har drastisk ændret sig gennem de seneste ti år. Da VPN blev lanceret, var det tiltænkt store virksomheder og selskaber. Ved at have en VPN i firmaet kunne medarbejdere få fjernadgang til firmaets server. VPN blev senere udviklet til at kunne skjule en brugers sande online identitet. I dag er VPN kendt for deres evne til at beskytte og sikre en brugers identitet og oplysninger. Med den drastiske stigning i online censur er VPN blevet uroligt populære.

Sammenligning af funktioner side om side
Bedste VPNs sorteret i kategori

Oftest stillede spørgsmål

ExpressVPN
Spar 49%
Devices

Den hurtigste VPN på markedet

  • Beskyt din fortrolighed
  • Gnidningsløs streaming
Få ExpressVPN nu
Nej tak