Le VPN anmeldelse af vores ekspert
Bedømmelse ?
4.0 / 5.0

Franske VPN, Le VPN, tilbyder den sikkerhed og pålidelighed, som mennesker har brug for, når de er på nettet. Brugere behøver aldrig bekymre sig om båndbredde eller hastighedsrestriktioner, og de kan være sikre på at udbyderen ikke gemmer deres online aktiviteter. Servicen tillad...

Mar 7, 2019
Le VPN brugeranmeldelser
2.9
Sue
mar 1, 2019
  •  1
LE VPN IS USELESS !!

Like others I was a long term client of MPN which was always great. Since the takeover by Le VPN I have been without any service. Basically I have been unable to connect. Their response to complaints is very slow, and I have tried downloading so many files, none of which work. Compared to MPN which was simple, easy to use and highly response, Le VPN is rubbish.


Se planer Svar på denne anmeldelse

Vidste du? Vi godkender alle brugeranmeldelser. Virksomheder kan ikke betale for at få nogen med, eller få nogen afvist.

    František
    mar 7, 2019
    I would grade LeVPN as being worse than useless

    MPN was a superb VPN provider, I started as they started more than 10 years ago and for the past 5 years or more used their SmartDNS which gave me a trouble free operation. I had expected with their sell out to LeVPN that they would have expected that company to be at least equal in quality and performance as they were. How wrong they were. Having spent six weeks trying to get LeVPN DNS to work properly with the appalling slow reply speed and with their support staff condescendingly offering apologies and advice that with all the past experience I have had with VPN/DNS was nonsense. Then finally just simply not answering an open ticket was the final straw. From the reviews here and other sites it can be seen so many of the MPN faithful have fallen foul of LeVPN as I. Don’t expect any refund of payment if you leave because they will bury their heads in the sand as they do with open tickets they are bored with.


    Se planer Svar på denne anmeldelse
      Michelle
      mar 6, 2019
      Very poor

      I agree, MPN was great, I was a subscriber for 6 years. Now I can't access anything. When I e-mail the responses come across very rude. I'm gutted my subscription was automatically renewed in January.


      Se planer Svar på denne anmeldelse
        Fred
        mar 3, 2019
        Works as well as MPN so far

        Migration was easy; there is a MPN file that configures Le VPN like MPN. Alternatively, uninstall MPN stuff and install the Le VPN file. This works well and has a dynamic method of automatically choosing the connection protocol. The software falters on two of my PCs and I have to use the MPN configuration tool. The Le VPN advice on getting round this seems rather complex and I avoided it. The major difference to me seems to be a limited number of IP addresses such that if this is excluded by the content provider, you cannot change the IP like you can with MPN to get round it instantly. Luckily for me, the subscription runs out next month so that it is currently on test mode for the TV sites I go to. If LeVPN is smart, they should adopt the many IP strategy available to MPN users.


        Se planer Svar på denne anmeldelse
        Anonymt
        feb 22, 2019
        •  1
        Client VPN software old and out-dated

        Poor connectivity and reliability. Latest LeVPN setup installed on my PC uses OpenVPN version 2.3.14 (released Dec 2016). Latest version of OpenVPN is 2.4.7 (Feb 2019). Many bugs fixed in 2-years! From my personal experiences and frustrations with LeVPN I do not recommend it.


        Se planer Svar på denne anmeldelse
          Wilson
          feb 12, 2019
          •  1
          No internet when Le VPN connected on either laptop or Macbook Air since changing from My private network the service and ticket response has been poor

          Subscribed to My Private network who unfortunately have been taken over by this mob and I have had to migrate from MPN to Le Vpn Since then, multiple issues, primarily can`t connect to the internet at all on either laptop or Macbook Air. Raised a ticket with Le Vpn no response as yet. When I do connect to the internet when no VPN connected my speed is 100/30 when VPN connected this falls to 7/5 Previously MPN responded almost immediately and their agents were superbly proacative and helpful. A backward step considering asking for a refund and trying another VPN service


          Se planer Svar på denne anmeldelse

              Le VPN kontra NordVPN kontra ExpressVPN kontra CyberGhost VPN

              Egenskaber Beskrivelse
              Antal serverlokationer (lande) 114
              Antal servere 800
              Gemmer VPN logs Nej
              Inkluderet Kill Switch Ja
              Enheder pr. licens 5
              Brugervenlighed 4.1 / 5.0

              1. Download produktet fra dit kientområde på Le VPNs side
              2. Dobbelt klik på den downloadede fil
              3. Forsæt gennem opsætningen til du når til velkomstskærmen (det betyder at produktet er installeret succesfuldt), tryk så ”luk”.
              4. Tryk på Le VPN ikonet i din proceslinje (placeret i bunden til højre på din skærm)
              5. Vælg den protokol du ønsker at bruge og landet du ønsker at forbinde til (OpenVPN port 53 er det anbefalede valg, da den yder den bedste sikkerhed)
              6. Skriv dine kontodetaljer når du bliver bedt om det (de er blevet sendt til dig i aktiveringsmailen for din konto) og tryk ”OK”


              Download

              Prissætning 3.8 / 5.0
              1-Year Plan
              $ 4.95 /måned
              6-Month Plan
              $ 7.50 /måned
              1-Month Plan
              $ 9.95/måned

              Le VPN tilbyder en 7 dages pengene tilbage garanti på deres service. Servicen giver dig mulighed for at betale for enten 1, 6 eller 12 måneder af gangen, med større besparelser jo længere periode – udover pris og periode, så er valgene identiske.

              Pålidelighed & support 4.1 / 5.0

              Le VPN tilbyder en grundlæggende videns base, hovedsageligt indeholder den informationer vedrørende installering. De har også et billetsystem – men ingen live chat. Svartiden afhænger af hvor kritisk dit problem er, vi sendte en mellem kritisk besked og modtog svar inden for nogle få timer. Svaret var simpelt men nyttigt. Forbindelserne er pålidelige og med gode hastigheder, fantastisk til streaming.

              Opsummering
              Alex (Shurf) Frenkel
              (Ex-Hacker og forsker i teknik)
              For at opsummere, dette er hvad vi mener om Le VPN

              Denne franske VPN service er utrolig godt stillet i form af serverlokationer, med en massiv liste på 114 lande, de dækker hele kloden. Du kan næste garantere servere tæt på din placering, uanset hvor du er og hvor du tager hen. De tilbyder desuden alle de seneste krypteringsvalg, og sætter ikke grænser på forbrug. De er ikke den billigste service på bud, men har en 7 dages prøveperiode, så du kan se om det er den rigtige service for dig.

              Le VPN
              4.0 / 5.0
              Detaljeret ekspertanmeldelse
              Alex (Shurf) Frenkel
              (Ex-Hacker og forsker i teknik)

              Franske VPN, Le VPN, tilbyder den sikkerhed og pålidelighed, som mennesker har brug for, når de er på nettet. Brugere behøver aldrig bekymre sig om båndbredde eller hastighedsrestriktioner, og de kan være sikre på at udbyderen ikke gemmer deres online aktiviteter. Servicen tillader to enheder at være forbundet på samme tid, så en bruger kan have deres PC eller bærbare tilsluttet samtidig med deres smartphone.
              Le VPN er en VPN udbyder baseret i Frankrig, som tilbyder serverlokationer i 114 lande, inkluderet Frankrig, USA, England, Portugal, Italien, Spanien, Canada, Australien, Japan, Sydafrika, Brasilien, Mexico, Indien, Argentina og mange flere. Le VPN yder hurtig, sikker og pålidelig forbindelser. Servicen tilbyder OpenVPN, PPTP og L2TP/IPSec protokoller, med 256-bit kryptering.
              Le VPN sætter ikke nogen hastigheds- eller båndbreddebegrænsninger og gemmer ikke brugerens online aktiviteter. Le VPN tillader to enheder at være forbundet simultant pr. bruger. Servicen tillader torrents og peer-to-peer deling. Le VPN tilbyder Smart DNS, som gør brugere i stand til at åbne blokerede websider som er geografisk blokeret samt at streame services som Netflix, Hulu, BBC iPlayer, HBO Go, Pandora, Spotify blandt mange andre. Le VPN tilbyder også en funktion kaldet HybridVPN, som kombinerer VPN forbindelse med en Smart DNS service til en strømlinet, hurtig og pålidelig adgang til geo-begrænsede websider i USA, England og Frankrig.
              Le VPN er kompatibelt med alle nutidige versioner af Windows, Mac OS X og Android. Det betyder at det virker på de fleste PC´er og bærbare computere, såvel som på tablets og smartphones. Softwaren er meget nem at downloade, installere, konfigurere og bruge. Servicens webside giver omfattende og detaljeret instruktion om hvordan det gøres. Kundeservice er meget hurtig til at svare og effektiv, og kan kontaktes via et billetsystem. Le VPN er også meget aktiv på de sociale medier, og kundeservice kan også kontaktes gennem netværk på de sociale medier.
              Le VPN tilbyder tre valgmuligheder, med tre forskellige abonnementsperioder: En måned, 6 måneder og 1 år. Der er betragtelige besparelser ved 6 måneder og 1 års valgene. Alle valg inkluderer alle funktioner som ydes af Le VPN, uden begrænsning. Le VPN tilbyder også en 7 dages, pengene tilbage garanti.

              • Torrenting support på nogle servere
              • OpenVPN adgang
              • Ægte globalt netværk
              • Avanceret kryptering
              • Aktiv tilstedeværelse på sociale medier
              • Kom i gang med Le VPN nu
              Pengene tilbage garanti (dage): 7
              Mobil app:
              Enheder pr. licens: 5
              VPN Planer: www.levpn.com
              Was this review helpful? 0 0
              De må du undskylde!
              (minimum 10 bogstaver)
              Vent! Nord tilbyder 75% rabat på deres VPN