Sådan lukker du din ExpressVPN konto og får refundering

ExpressVPN lover en 30-dages pengene tilbage garanti, ved tegning af deres abonnementservice. Men, når man logger ind på deres webside, så kan det være svært at finde præcist hvor og hvordan man annullerer deres abonnement. Som din loyale vpnMentor, så gik jeg over på ExpressVPN´s webside, for at vise dig, hvordan du annullerer din konto hos dem og får refundering.

Hvis du er kommet hertil, blot for at se Express´ refunderingspolitik, så fortsæt bare med at læse, men køb ikke uden brug af 49% rabatten med dette link.

Trin 1- Log ind på din ExpressVPN konto

Det naturlige sted at starte ved at besøge ExpressVPN´s Min kontoside, hvor brugere kan se en liste over deres aktive abonnementer hos ExpressVPN.

”log

Men først, jeg vil lukke for automatisk betaling ved fornyelse, da man aldrig ved hvilke præferencer man har om et år. Det er rimeligt nemt at gøre. Blot tryk på “administrere indstillinger” og tryk på den grå linje i bunden, som siger “Slå automatisk fornyelse fra og afslut min service på udløbsdatoen“.

stop automatisk opdatering af din ExpressVPN konto

Efter denne ændring, modtog jeg en e-mail fra PayPal, som bekræftede at den automatiske fornyelse af mit abonnement er slået fra.

stop automatisk fornyelse af din ExpressVPN konto

Så langt, så godt. Men hvad hvis jeg ønskede at lukke for abonnementet lige nu?

Trin 2- Live Chat

Da jeg ikke kunne finde et valg noget sted, så åbnede jeg i stedet Live Chat i bunden til højre på skærmen.

Jeg blev bedt om at give min e-mailadresse og vente et øjeblik, men i virkeligheden så føltes det en anelse længere. Agent spurgte til årsagen til at jeg ville stoppe, men det tog ikke lang tid at få ham til at forberede min forespørgsel om refundering. Igen skulle jeg vente en smule længere, før jeg endeligt fik følgende svar:

”Jeg har videresendt din forespørgsel om at stoppe og få refundering, til vores fakturaafdeling. Vent venligst 5-7 arbejdsdage, så sagen kan blive behandlet.”

Jeg må indrømme, jeg brød mig ikke om det svar, så for at være på den sikre side, og sikre mig at jeg rent faktisk fik min refundering, så stillede jeg nogle få ekstra spørgsmål:

stop automatisk opdatering af din ExpressVPN konto

Det gode var, jeg kunne fortsætte med at bruge deres service i mellemtiden, gratis.

Trin 3- Annullerings e-mail

Når en repræsentant for kundeservice fortæller mig at jeg får refundering, så venter jeg altid på at modtage en e-mail der bekræfter det. Det er uklart hvorfor en annullering af et abonnement skal tage så lang tid, men, 5 dage senere ankom e-mailen og ganske rigtigt, min konto var annulleret og blevet refunderet.

Godt gået ExpressVPN!

Venligst tilføj din korte anmeldelse af ExpressVPN her til gavn for alle andre.

Var det brugbart? Del det!
Vent! Nord tilbyder 70% rabat på deres VPN