Sådan sletter du permanent din Gmail konto

Mens der er mange som vil argumentere for, at Gmail er den bedste e-mail platform som findes, så er der dem som er uenige. Uanset om det er reklame e-mails, de forskellige mærkater og tags, eller du er bekymret for sikkerhed, Gmail er måske ikke den bedste e-mail løsning for dig.
Heldigvis er der en simpel måde du kan slette din konto på, men da du sandsynligvis bruger Google services på andre platforme (som YouTube eller Google search), så er det bedst at dobbeltkontrollere, at resten af dine informationer ikke også slettes.

(Hvis du ønsker at slette alle dine Google-konti, så kan du være sikker på, at det også kan lade sig gøre. Men, denne artikel retter sig mod dem, som ganske enkelt vil slette deres Gmail konto.)

Før du permanent sletter din Gmail konto, så er der nogle få ting du bør overveje og vinkle af:

  1. Hvis din Gmail konto er forbundet med andre sociale mediekonti, så vil du ikke være i stand til at gendanne eller nulstille dine sociale mediekontoinformationer.
    Dette inkluderer Facebook, YouTube, iTunes, Instagram, osv. Før du sletter din konto, skab en alternativ e-mailkonto, som du kan skifte alting til.
  2. Hvis du modtager nogen e-mail abonnementer, som du ønsker at fortsætte med at læse, så bliver du også nødt til at skifte kontoinformationer der.
  3. Alle kontakter og informationer gem med Gmail, vil være tabt. Det er en god ide at downloade dine data og gemme det et andet sted.
  4. Sletning af din Gmail konto vil ikke frigive dit brugernavn. Så, hvis du nogensinde vil have en ny Gmail konto, så får du brug for et fuldstændigt nyt brugernavn.
  5. Sletning af din Gmail konto sletter ikke din Google konto, så du vil stadig være i stand til at tilgå Drive og andre Google funktioner, hvis du stadig ønsker det.

Nu, da du er klar, her er hvordan du sletter din Gmail konto. (Du kan gennemføre de samme trin på din telefon).

Trin 1 – Log ind på din konto
Log ind på din Google konto ved brug af myaccount.google.com og tryk Sign in. Skriv dine Gmail detaljer og tryk Sign in.

Trin 2 – Gå til dine kontoindstillinger

På Min Konto siden, find Konto præferencer. Det er normalt på den højre side af siden eller i bunden, afhængigt af din skærmstørrelse. Tryk på ”Slet din konto eller services”.

Trin 3 – Vælg slet produkter

Google giver dig to valgmuligheder, at slette produkt eller hele din konto. Hvis du kun ønsker at blive af med Gmail, tryk på slet produkter.

Du vil blive bedt om at indtaste dit password igen og log ind.

Trin 4 – Slet din Gmail konto

Google vil derefter vise dig forskellige kontonavne under dit navn. Vælg Gmailkontoen, og tryk på affaldskurven.

Du vil blive bedt om at skrive en ny primær e-mailadresse, og dit nuværende password.

Før du fortsætter modtager du en sidste advarsel, om konsekvenserne ved sletning af din konto.

Hvis du er klar til at fortsætte, tryk så på Slet Gmail.

Trin 5 – Åben din nye konto

Der vil være en besked, som instruerer dig til at åbne en e-mail, som blev sendt til din nye primære e-mailadresse. I bunden af beskeden, tryk på ”OK, forstået” knappen.

Trin 6 – bekræft din status

Du vil modtage en bekræftelses e-mail. Kontroller detaljerne og tryk på bekræftelseslinket. En side vil åbne og spørge om du ønsker at bekræfte, at du vil slette din Gmail konto.

Skriv dit password og tryk ”Bekræft”. Endeligt, du vil få en meddelelse der bekræfter at din konto er blevet slettet.

Det tager lidt tid og en masse sider at trykke sig igennem, men at slette din Gmail konto er ikke så slemt endda.

Var det brugbart? Del det!
Del på Facebook
0
Tweet dette
0
Del, hvis du ikke synes Google ved nok om dig
0