Sådan sletter du permanent din Twitterkonto med 7 nemme trin

Du bruger sikkert Twitter til at følge berømtheder, politikere eller endda dine venner. Twitter har hundrede millioner af brugere, og det er en god platform til deling af korte uddrag af information eller annoncere holdninger.

Men, den nemme mulighed for deling af info på Twitter kommer til en pris. Du kan ende med at dele mere end du havde til hensigt, som kan få dig i problemer på arbejdet eller i skolen.

Men at dele for meget, er ikke den eneste grund til at overveje permanent sletning af din Twitterkonto.

Det kræver meget lidt personlig information, at sætte en konto op. Faktisk er Twitter en af de få platforme, som ikke kræver dit rigtige navn.
Du har ganske enkelt bare brug for et navn og et password, og en e-mailadresse, som kan bruges til at verificere din konto.
Resultatet er, at brugere sjældent overvejer implikationerne for fortroligheden ved at have og bruge en Twitterkonto. Men, et hurtigt kig på detaljerne i deres fortrolighedspolitik, kan få dig til at føle en smule anderledes, med hensyn til denne service.

Så, lad os sige at du beslutter, at du ikke længere føler dig tilpas med at bruge Twitter, eller du har besluttet, at du virkeligt behøver at stoppe spredningen af det flove Tweet du lagde op.

Så er den gode nyhed, at det er absolut muligt at slette din konto permanent. Det er også relativt simpelt at gøre!

Trin 1 – log ind på Twitter

Log ind på din Twitterkonto. Det skal gøres via selve siden, og ikke gennem appen, da appen ikke inkluderer de-aktiverings link.

 

Trin 2 – Gå til Settings og Privacy

Tryk på din profil og vælg indstillingerne og fortrolighedsvalget.

Trin 3 – Tryk på Deactivate my Account

Scroll ned til bunden af siden, og tryk på linket til ”Deaktiver min konto”.

Trin 4 – Bekræft din beslutning

Nu bliver du omdirigeret til en bekræftelsesside. Hvis du er sikker på at du vil fortsætte med at fjerne din konto, så tryk på den store blå Deactivate knap, i bunden af beskeden.

Trin 5 – skriv dit password

Du bliver nu bragt til en side, som dobbeltkontroller at du virkelig vil slette din konto. For at bekræfte at du vil gennemføre det, skriv dit password og tryk på Deactivate knappen.

Trin 5 – Afinstaller appen

Hvis du har Twitterappen på din telefon, tablet, eller anden enhed, afinstaller appen.

Du kan ikke de-aktivere din konto fra appen, men hvis du ved en fejl trykker på appen, så vil det annullere de-aktiveringsprocessen indenfor de første 30 dage, efter du valgte at de-aktivere kontoen. Så, den bedste måde er, at fjerne appen selv.

 

Trin 7 – Log ikke ind på din konto i 30 dage

Du er næsten færdig, men det er yderst vigtigt at bide mærke i, at der er 30 dages de-aktiveringsperiode.

Hvis du i løbet af den tid logger ind på din konto, eller nogen apps eller services som er integreret med Twitter, så vil du opdage at din Twitterkonto ikke længere er deaktiveret. Du bliver nødt til at gå gennem hele processen igen.

Den bedste måde at undgå det på, er ved at gå gennem alle dine apps og services og afbryde dem fra din Twitterkonto. Ja, det tager tid, men det er nødvendigt for at sikre, at din deaktiver bliver permanent for at sikre din fortrolighed. Når du har gennemført disse 7 trin, og undgået at logge ind i 30 dage, så er din konto væk for altid.

Det inkluderer alle dine kontakter og enhver direkte besked, som du har sendt eller modtaget.

Men, som med de fleste andre services, enhver information som er delt på andre sider, eller med andre mennesker gennem Direct Messaging, eksisterer stadig i modtagerenden.

Det er vigtigt at bemærke, for hvis du håber på at slette alle spor af din flove samtale, så er det måske ikke muligt, medmindre den anden person er villig til at slette informationen, eller også de-aktivere deres konto.

Hvis du også er interesseret i at slette din Facebook konto, tryk her.

Var det brugbart? Del det!
Del på Facebook
Tweet dette
Del, hvis du ikke synes Google ved nok om dig