Vi prøvede NordVPNs kundeservice – dette erfarede vi

Jeg er en relativt ny bruger, når det kommer til det store verden af VPN og deres anvendelse, sammen med alle de forskellige VPN, som er tilgængelige både premium og gratis.

Jeg besluttede at kaste mig ud i det og valgte NordVPN, et af de bedste VPN på nuværende tidspunkt på markedet.

Mit primære brug af en VPN, er til at se TV shows, som ikke er tilgængelige i mit eget land. Jeg kan specielt godt lide at se amerikanske shows på Netflix, og jeg har hørt, at brugen af VPN ville gøre det muligt for mig at se alle de amerikanske shows jeg ønsker.

Men, da jeg opholder mig udenfor USA, så ville NordVPN ikke forbinde til den amerikanske Netflix side, så jeg sendte en kundeservice forespørgsel.

Servicebilletsystemet sigter mod at løse problemer indenfor 48 timer. I den tid blev jeg givet noget generisk information om, hvor jeg kan finde FAQ links såvel som et link til direkte chat.

Do dage senere – 50 timer for at være præcis – modtog jeg en fuld og grundig gennemgang af, hvordan jeg ændrer min protokol fra UDP til TCP, ligesom jeg modtog en liste af servere, inkluderet Indien og Frankrig, som tillader en Netflix forbindelse.

Efter at have set min del af amerikansk Netflix, så ville jeg vide hvilken VPN-protokol jeg skulle bruge, for at konfigurere VPN værktøjet. Jeg ønskede ikke at vente to dage mere, for at få svar, så denne gang anvendte jeg live chat funktionen, som er tilgængelig på NordVPNs webside.

I stedet for at vente i to dage på svar, så blev min forespørgsel besvaret indenfor et minut.

Jeg gennemgik det jeg ville med repræsentanten fra kundeservice, og de gav mig en detaljeret og ligefrem svar. Jeg fandt hurtigt den rigtige protokol da jeg konfigurerede VPN.

Da jeg anvendte live chat systemet, følte jeg at jeg talte med en ægte og lydhør person, som ærligt brændte for kundeservice.

Overordnet var oplevelsen med NordVPNs kundeservice fremragende. Både live chat og servicebilletsystemet er meget informative og ekstremt grundige.

Servicebilletsystemet kan tage lang tid, så det er bedre ved mere generelle forespørgsler, eller forespørgsler som ikke kræver øjeblikkelig løsning.

Men, hvis du derimod har et problem, som kræver øjeblikkelig opmærksomhed, som eksempelvis at finde ud af hvilken port der skal bruges, så er live chat et uvurderligt kundeserviceværktøj.

Ud fra min erfaring, så er live chat systemet også godt til at vælge de smarte i kundeserviceteamet, til at hjælpe med at regne den mest effektive måde ud for, hvordan du får det meste ud af NordVPN, såsom streaming af Netflix og Hulu, udenfor USA, eller adgang til websider som normalt er blokeret.

NordVPN er en af de mest populære VPN-services tilgængelige og deres kundeservice matcher deres popularitet.

Click here for at besøge deres side

Databeskyttelsesalarm!

Dine data er synlige for de hjemmesider, du besøger!

Din IP-adresse:

Din placering:

Din internetudbyder:

Oplysningerne ovenfor kan bruges til at spore dig, målrette reklamer mod dig og spore det, du laver online.

VPN'er kan hjælpe dig med at skjule disse oplysninger fra hjemmesider, så du altid er beskyttet. Vi anbefaler NordVPN — #1 VPN ud af over 350 udbydere, som vi har testet.De har kryptering i militærkvalitet, og databeskyttelsesfunktioner, som sikrer dig ddigitale sikkerhed – lige nu tilbyder 68% rabat.

Gå til NordVPN

Var det brugbart? Del det!
Kunne du lide denne artikel? Så anmeld den venligst!
Jeg hadede den Jeg kan ikke rigtigt lide den Den var ok Ret god! Var vild med den!
Brugere som har stemt
Kommentar Kommentar skal være 5 til 2500 tegn lang.
Tak for din feedback.
Vent! Nord tilbyder 70% rabat på deres VPN