Goose VPN Anmeldelse

Bedømmelse ?
4.2 / 5.0
Egenskaber 4.5 / 5.0
Brugervenlighed 4.2 / 5.0
Prissætning 3.7 / 5.0
Pålidelighed & Støtte 4.6 / 5.0

En respekteret udbyder, GooseVPN har på nuværende tidspunkt mere end 83.000 brugere på 8 forskellige platforme — men hvad går det til en favorit blandt mange? Til at begynde med, det er en meget ren VPN. Og der er et par meninger med det: for det første, GooseVPN vinder guldmedalje i afdelingen for brugernemhed. Brug...

jul 18, 2018

Goose VPN brugeranmeldelser

Der er ingen anmeldelser for Goose VPN, hvis du har nogen erfaring med deres service, så vær velkommen til at være den første med en anmeldelse!

4.6
Dave Tum
jul 6, 2018
  •  1
Nice Thieves! Charged US$59.98 for the FREE TRIAL and REFUSES to REFUND!

I signed up for the 1-month free trial on Feb 12, 2018. I got a couple of welcome emails. But they didn't send me the most important email: they CHARGED ME $59.98 ON THE SAME DAY I REGISTERED! What kind of trial is that? Without knowing they had charged me, I canceled 8 days later, on Feb 20, 2018 because the service didn't work well. I got several emails saying they're sorry to see me go. So, I got lots of emails about everything, EXCEPT that they had ALREADY CHARGED MY CREDIT CARD! I didn't find out about the charge until months later, when I did an audit for expired software contracts. They were FRIENDLY and NICE at first, but suddenly DISAPPEARED and will NOT refund the money. Goose VPN, if you're listening, then I'm waiting for my refund. I will be happy to show all documentation to everyone, including the dates of my registration, my credit card charge, all the emails which show how they were so sneaky not to send me a receipt for charging me, etc.


Se planer Svar på denne anmeldelse

Vidste du? Vi godkender alle brugeranmeldelser. Virksomheder kan ikke betale for at få nogen med, eller få nogen afvist.

    GOOSE VPN
    jul 18, 2018
    GOOSE VPN Customer Support reaction

    Hi Dave, We're sorry to hear there were several issues regarding the usage of our service and customer support, we would really like to help you solve this issue as soon as possible. Could you please contact us via support@goosevpn.com? Then we will make sure to help you as best as we can! Of course there shouldn't be a charge at the first day of your trial, therefore we would really like to help you out and solve this issue together.


    Se planer Svar på denne anmeldelse
Michael Whiting
maj 20, 2018
  •  1
Possibly the worst customer service from the company I have ever received

The VPN didn’t work then after days of trying to resolve the issues it finally worked briefly. The next time I tried to use it the excuse that itching works was due to BBC upgrades and they didn’t know how long it would take to fix but as compensation would offer 1 month extra. I have asked for a full refund and despite being rightfully due after 3 weeks and significant correspondence are still clinging onto my money. I should have guessed an advert with Easy Jet doesn’t mean a product is fit for purpose.


Se planer Svar på denne anmeldelse
    GOOSE VPN
    jul 18, 2018
    GOOSE VPN Customer Support reaction

    Hi Michael, We're sorry to hear you were experiencing issues regarding our services and support, we find this very sad to hear and really want to help you out to solve this issue. Could you please get in contact with us via support@goosevpn.com and refer to this topic? We're more than happy to help you get your money back and solve this issue.


    Se planer Svar på denne anmeldelse
    Judy McGloin
    jun 4, 2018
    Useless

    Downloaded it this morning having read the write up. No BBC, No ITV, no Channel 5 - at which point I decided to cancel immediately. I was offered a free month but no indication as to when these might become available. Pretty pointless when you have a VPN to enable you to watch tv!


    Se planer Svar på denne anmeldelse
      GOOSE VPN
      jul 18, 2018
      GOOSE VPN Customer Support reaction

      Hi Judy, We're sorry to hear you were experiencing issues regarding our services and support, we find this very sad to hear and really want to help you out to solve this issue. Unfortunately we can't tell when BBC iPlayer is working again, this is because they're constantly blocking our server ip addresses. We're testing new ip addresses everyday to see if we can get a new server running which is working with BBC iPlayer. We hope to offer a working server again in the near future, we're also looking for some ways to bypass the blocking of our IP addresses.


      Se planer Svar på denne anmeldelse
Ian
  •  5
Love Goose VPN

Good selection of servers..enough for my needs. Streaming servers, no noticeable reduction in speed for general browsing, downloading etc. 50GB per month account offers really good value for money. I only use if streaming or to access movie services when abroad, which it does well, so don't think will need to go over limit. Customer service has good reviews. Also, like to support a "newcomer", especially when so good. Would recommend to anyone. Give it a go...


Se planer Svar på denne anmeldelse

Goose VPN kontra NordVPN kontra ExpressVPN kontra CyberGhost VPN

Egenskaber Beskrivelse
Antal serverlokationer (lande) 31
Antal servere 60
Antal IP adresser 60
Gemmer VPN logs Nej
Inkluderet Kill Switch Nej
Enheder pr. licens Ubegrænset
Brugervenlighed Goose VPN 4.2 / 5.0

At få GooseVPN op og køre, er en simple totrins proces.



Først, download VPN-klienten direkte fra deres webside, den eneste forudsætning er, at du har en konto. Så kører du filen, og du er klar til at komme i gang!



Klienten er effektiv og minimalistisk, uden plads til forvirring:







VPN konfigurerer sig selv, men du har frihed til at vælge specifikke protokoller og serverlokationer. Du kan også vælge at forbinde automatisk, og endda vælge en favoritserver, eller vælge den nærmeste baseret på din lokation.


Download

Prissætning 3.7 / 5.0
1 Month - 50 GB
$ 2.99/måned
1 Month – Unlimited
$ 12.99/måned
1 Year – Unlimited
$ 4.99/måned

GooseVPN lader dig vælge mellem tre forskellige abonnementer:


Årlig — ubegrænset data


Månedlig — ubegrænset data


Månedlig — begrænset data (50 GB)


Hvis du blot tester mulighederne, så er der en gratis prøveperiode forbundet til hvert abonnement, men husk, du får kun 500 MB data.


Du kan få GooseVPN med standard kreditkort (VISA, MasterCard, Maestro, American Express), eller du kan vælge PayPal, Giro, og iDeal instead.

Afbestilling af servicen er muligt, om end det blev bekræftet til os af GooseVPN ansatte, at konti der overstiger 100 MB i data skal vurderes af ledelsen. Vi blev også fortalt, at brugere som oplever længerevarende tekniske problemer med VPN, normalt får refundering. Det vi kan udlede er, at hver forespørgsel bliver behandlet individuelt af kundeservice, så at kontakte dem er første skridt.

Pålidelighed & Støtte 4.6 / 5.0

GooseVPN´s kundeservice er hurtig og kompetent. Begge vores spørgsmål blev besvaret på under 30 minutter hver; instruktionerne var klare og detaljerede.
Udover valgene ovenfor, så kan du finde information om VPN eller relaterede problemer i FAQ siden, nydeligt organiseret i flere kategorier. GooseVPN har også et fællesskabs forum — omen den smule inaktiv, den har en masse indsigtsfulde tråde, som med sikkerhed vil være til hjælp.

 

Nederste linie
Daniel Krohn
(Teknisk forfatter, ex-robot manualforfatter skiftet til fortrolighedsentusiast/VPN ekspert)
Hurtig, ligetil, og dedikeret til at give en VPN-oplevelse i top klasse

GooseVPN kombinerer de bedste VPN karaktertræk i en fin pakke. Ulastelig fortrolighed og tilgængelighed, med en stærk fokus på kundepleje.

Selvom de ikke bringer et arsenal af servere til din disposition, så er denne VPN mere end i stand til at holde dine data sikre på internettet, mens den bringer dig gennem geografiske blokeringer, som om de slet ikke eksisterede. Deres strenge nul-log politik sikrer at dine informationer ikke ender i andres hænder, og de dedikerede streamingservere garanterer adgang til populære platforme som Netflix, Hulu, og BBC iPlayer.
Der mangler kun en meget savnet funktion, killswitch. GooseVPN har givet et groft tidspunkt for dets komme, og når det er live, så er denne gode udbyder sikker på at få et ton af nye følgere..

Når alt kommer til alt?
Uanset om du er erfaren VPN veteran eller en nybegynder som tager de første skridt, GooseVPN vil helt sikker indfri dine forventninger.

Goose VPN
4.2 / 5.0
Detaljeret ekspertanmeldelse
Daniel Krohn
(Teknisk forfatter, ex-robot manualforfatter skiftet til fortrolighedsentusiast/VPN ekspert)

En respekteret udbyder, GooseVPN har på nuværende tidspunkt mere end 83.000 brugere på 8 forskellige platforme — men hvad går det til en favorit blandt mange?
Til at begynde med, det er en meget ren VPN. Og der er et par meninger med det: for det første, GooseVPN vinder guldmedalje i afdelingen for brugernemhed.
Brugerfladen er intuitive og nem at konfigurere Hvis du ikke har lyst til at pille, så er klient automatisk sat op. Navigering er også simpelt — Alt er præcist hvor du ville forvente de skulle være, og de forskellige funktioner og indstillinger er organiseret på kompakt vis.
For det andet, præstationsmæssigt, er Goose en pålidelig og ligetil VPN. Den løser ganske enkelt jobbet, uanset hvad du har brug for. Den holder dig sikker og anonym med en no-logs prima kryptering. Den låser også begrænset indhold op og har endda servere dedikeret streamingservices, hvilket er et stort plus i vores bog.
Nu vi taler om servere, forvent ikke hundredvis af dem her. GooseVPN har 62, men de rækker langt, dækker 29 lande. Med hensyn til protokoller, GooseVPN tilbyder standard pakke, minus SSTP. Det ville være bedre at have hele listen tilgængelig, af forskellige grunde, men vi anbefaler ikke brug af SSTP uanset.
Vi bør bemærke, at vi skulle tælle de tilgængelige lokationer manuelt inde i klienten. GooseVPN foretrækker ikke at gå offentlig med den information, og vi forstår dem. At offentliggøre dine understøttede regioner, er en nem måde af få din IP-rækkevidde sortlistet, hvis du ikke passer på.
Den gode nyhed er at GooseVPN´s kundeservice er klar til at assistere dig med spørgsmål du måtte have. Vi var meget imponeret over hvordan vores forespørgsler blev håndteret, efter at have kontaktet dem via billetsystem og e-mail, vi hørte fra support efter blot lidt mere end 20 minutter.
Svaret var ikke blot hurtigt men også uddybende. Deres kundeservice er lige netop det kunder, erfarne som begynder, har brug for — A+ der.
En anden stræk ting ved GooseVPN er deres gratis prøveperiode, men der er 50GB begrænsning. Det er helt ok, da prøveperioden er designet til lige akkurat at give dig nok til at beslutte dig. På den lyse side, du får fuld funktionalitet — vær velkommen til at prøve alle funktioner som denne VPN har at tilbyde, gratis.
Forbindelseshastigheder vil ikke blive et problem med GooseVPN. Vores upload/download tests viste tilfredsstillende resultater — på desktop, var der nogle udfald (specielt når der forbindes til Australien fra Europa), men ikke noget større. Mobile hastigheder på den anden side, var ikke mærkbart hindret, hvis overhovedet.
Der er naturligvis nogle ting der kunne være bedre serverudvalget kan være en smule for småt for nogle, og andre har udtrykt utilfredshed med den invasive orange farve i kienten som fører til anstrengte øjne. Vi synes det var Ganske afslappende, men sådan er folk forskellige.
En ulempe er dog ikek helt subjektivt. GooseVPN mangler lige nu en stor funktion — manglen på kill switch trækker ned for en ellers super VPN. Det er almindeligt med uheldige udfald, og VPN-brugere ikke alene forventer, men kræver beskyttelse mod sådanne dilemmaer.
GooseVPN er på rette spor, men,det er blevet sagt, at der er en løsning på vej. Om alt går vel, så vil GooseVPN tilhængere have en kill switch allerede Januar 2018.
Alt i alt, GooseVPN præsterer ekstremt godt, og tilbyder god værdi, komplimenteret a fen praktisk gratis prøveperiode og en fantastisk kundeservice. Vigtigst, GooseVPN beviser de er en solid leverandør på den lange bane med deres gennemskuelighed overfor brugere, og ambitioner om at forbedre service.

  • Simpel at installere og konfigurere
  • Glidende, intuitiv UI
  • No-logs politik
  • Fremragende kundeservice
  • Specialiserede streamingservere
  • Gratis 30-dages prøveperiode (med 500 MB data begrænsning)
  • Kom i gang med Goose VPN nu
Pengene tilbage garanti (dage): 30
Mobil app:
Enheder pr. licens: Ubegrænset
VPN Planer: www.goosevpn.com
Daniel Krohn
(Teknisk forfatter, ex-robot manualforfatter skiftet til fortrolighedsentusiast/VPN ekspert)

Anmeldelsen for denne underkategori af VPNs er ikke tilgængelig endnu for denne VPN udbyder. Hvis du føler de yder en god løsning, så tilføj venligst din anmeldelse som bruger, og vi vil følge op med en detaljeret ekspertanmeldelse

  • Simpel at installere og konfigurere
  • Glidende, intuitiv UI
  • No-logs politik
  • Fremragende kundeservice
  • Specialiserede streamingservere
  • Gratis 30-dages prøveperiode (med 500 MB data begrænsning)
  • Kom i gang med Goose VPN nu
Pengene tilbage garanti (dage): 30
Mobil app:
Enheder pr. licens: Ubegrænset
VPN Planer: www.goosevpn.com
Daniel Krohn
(Teknisk forfatter, ex-robot manualforfatter skiftet til fortrolighedsentusiast/VPN ekspert)

Anmeldelsen for denne underkategori af VPNs er ikke tilgængelig endnu for denne VPN udbyder. Hvis du føler de yder en god løsning, så tilføj venligst din anmeldelse som bruger, og vi vil følge op med en detaljeret ekspertanmeldelse

  • Simpel at installere og konfigurere
  • Glidende, intuitiv UI
  • No-logs politik
  • Fremragende kundeservice
  • Specialiserede streamingservere
  • Gratis 30-dages prøveperiode (med 500 MB data begrænsning)
  • Kom i gang med Goose VPN nu
Pengene tilbage garanti (dage): 30
Mobil app:
Enheder pr. licens: Ubegrænset
VPN Planer: www.goosevpn.com
Daniel Krohn
(Teknisk forfatter, ex-robot manualforfatter skiftet til fortrolighedsentusiast/VPN ekspert)

Anmeldelsen for denne underkategori af VPNs er ikke tilgængelig endnu for denne VPN udbyder. Hvis du føler de yder en god løsning, så tilføj venligst din anmeldelse som bruger, og vi vil følge op med en detaljeret ekspertanmeldelse

  • Simpel at installere og konfigurere
  • Glidende, intuitiv UI
  • No-logs politik
  • Fremragende kundeservice
  • Specialiserede streamingservere
  • Gratis 30-dages prøveperiode (med 500 MB data begrænsning)
  • Kom i gang med Goose VPN nu
Pengene tilbage garanti (dage): 30
Mobil app:
Enheder pr. licens: Ubegrænset
VPN Planer: www.goosevpn.com
Daniel Krohn
(Teknisk forfatter, ex-robot manualforfatter skiftet til fortrolighedsentusiast/VPN ekspert)

Anmeldelsen for denne underkategori af VPNs er ikke tilgængelig endnu for denne VPN udbyder. Hvis du føler de yder en god løsning, så tilføj venligst din anmeldelse som bruger, og vi vil følge op med en detaljeret ekspertanmeldelse

  • Simpel at installere og konfigurere
  • Glidende, intuitiv UI
  • No-logs politik
  • Fremragende kundeservice
  • Specialiserede streamingservere
  • Gratis 30-dages prøveperiode (med 500 MB data begrænsning)
  • Kom i gang med Goose VPN nu
Pengene tilbage garanti (dage): 30
Mobil app:
Enheder pr. licens: Ubegrænset
VPN Planer: www.goosevpn.com
Daniel Krohn
(Teknisk forfatter, ex-robot manualforfatter skiftet til fortrolighedsentusiast/VPN ekspert)

Anmeldelsen for denne underkategori af VPNs er ikke tilgængelig endnu for denne VPN udbyder. Hvis du føler de yder en god løsning, så tilføj venligst din anmeldelse som bruger, og vi vil følge op med en detaljeret ekspertanmeldelse

  • Simpel at installere og konfigurere
  • Glidende, intuitiv UI
  • No-logs politik
  • Fremragende kundeservice
  • Specialiserede streamingservere
  • Gratis 30-dages prøveperiode (med 500 MB data begrænsning)
  • Kom i gang med Goose VPN nu
Pengene tilbage garanti (dage): 30
Mobil app:
Enheder pr. licens: Ubegrænset
VPN Planer: www.goosevpn.com
Daniel Krohn
(Teknisk forfatter, ex-robot manualforfatter skiftet til fortrolighedsentusiast/VPN ekspert)

Anmeldelsen for denne underkategori af VPNs er ikke tilgængelig endnu for denne VPN udbyder. Hvis du føler de yder en god løsning, så tilføj venligst din anmeldelse som bruger, og vi vil følge op med en detaljeret ekspertanmeldelse

  • Simpel at installere og konfigurere
  • Glidende, intuitiv UI
  • No-logs politik
  • Fremragende kundeservice
  • Specialiserede streamingservere
  • Gratis 30-dages prøveperiode (med 500 MB data begrænsning)
  • Kom i gang med Goose VPN nu
Pengene tilbage garanti (dage): 30
Mobil app:
Enheder pr. licens: Ubegrænset
VPN Planer: www.goosevpn.com